Om Meg
Om Meg
Om Meg

Jeg heter Camilla Hoel, født i 1984 og utdannet molekylærbiolog (M.sc). Jeg har store deler av livet vært interessert i trening og styrke, og i 2012 konkurrerte jeg for første gang i bodyfitness. Det ble to runder til med bodyfitness i 2013 og 2015 med 2. plass som høyeste plassering før jeg høsten 2015 gikk over til å trene styrkeløft.

Fra 2014-2016 var jeg redaksjonssjef for nettsiden Fitnessbloggen.no, og har siden 2013 hjulpet forskjellige mennesker med å nå sine mål innen kosthold og trening. De jeg jobber med er som oftest vanlige mennesker i 20-40 års alderen som ønsker veiledning med kostholdet og treningen sin for å endre kroppskomposisjon, bli sterkere eller for å få til en varig endring av livsstil.

Målet med arbeidet mitt er at kunden skal sitte igjen med en bedre forståelse for hvordan en kan få til trening og kosthold på en bedre måte selv, og ikke være avhengig av at andre forteller hva en skal gjøre. Jeg har likevel langtidskunder som synes det er greit å ha en som styrer programmet for dem over tid.

Jeg mener at trening og kosthold er noe som skal være gøy og som skal kunne gjennomføres uten å ofre hverken det ene eller det andre. Jeg tar avstand fra ekstremisme og mener at du kan få samme resultatene ved en fornuftig tilnærming, uansett om det er snakk om vektnedgang, muskelvekst eller sceneform.